IMG_4590

Olaplex - ett geni

Olaplex
Olaplex är en unik produkt som vårdar och reparerar strukturen i hårets fiberskikt.

Passa på att testa olaplex!
Just nu har vi en kampanj på alla olaplexbehandlingar tom sista augusti, 20%rabatt.


Håret bestårt av olika bindningar som i samband med vatten, värme, färg, permanent m.m kopplas upp och sedan ihop. För att lättast förstå detta kan vi beskriva enkelt vad som händer vid en permanent, Man rullar upp håret, lägger permanentvätska = bryter bindningarna och sedan fixeringsvätska = lagar bindningarna. Vid permanent så bryts och omstruktureras hårstrånas svavelbindningar och på så sätt får vi en permanent förändring.

Men i ett slitet hår orkar inte svavelbindningarna kopplas ihop igen, några gör de men inte alla och då blir resultatet ett skört och skadat hår. De är här olaplex kommer in i bilden, olaplex går in i hårstrået och kopplar ihop svavelbindningarna och förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret.

Olaplex helt nya, revolutionerande ingrediens motverkar oxidationsmedlets brytande effekt på svavelbryggorna genom att återkoppla dem innan syreatomer tränger in i håret. Så samtidigt som färgen öppnar upp så bygger olaplex igen.


Dehär är såklart någonting som vi tycker är helt fantastiskt, vi sätter alltid hårets kvalite i första hand men med hjälp av olaplex kan vi få de till exempel ännu ljusare med en kvalite som är likadan eller tom bättre än innan.

Efter kursen vi gått och efter vi på vänner och bekanta provat produkten så kände vi att vi gärna vill erbjuda detta till våra kunder och att varför har inte detta funnits förut?!

När du färgar och väljer till olaplex går de till så att vi blandar en del av olaplex i all färg som vi lägger i håret.
Efter avslutad färgning använder vi en efterbehandling så att hela håret får behandlas av olaplex,

Olaplex intensiv-vård kan du antingen boka som den är, eller i samband med klippning.

Kika på vår onlinebokning för tider, ring eller maila oss om du har frågor,
känn er varmt välkomna till oss!


Vill du läsa om olaplex på deras egna sida, kika in här www.olaplex.se

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln