IMG_4590


Olaplex no.3.  -   279kr
Precis som övriga Olaplex produkter så lagar no.3 disulfidbindningar i håret. No.3 är en hemmabehandling och skall appliceras i rent handdukstorkat hår. Låt verka minst 10min, men desto längre ju bättre, låt gärna verka under natten. Efter verkningstiden skall Olaplex no.3 tvättas ur med schampo och balsam.

Xlash Eyelash Serum - 399kr
Ett ögonfransserum som gör dina fransar naturligt längre och fylligare. Använd Xlash dagligen och du kommer se en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet efter 3-4 veckor. Efter 6-8 veckor får du ett bra och hållbart resultat, och därefter kan du använda serumet 2-3 gånger i veckan för att bibehålla långa och fylliga ögonfransar.

Berikad med korallextrakt som stimulerar cellförnyelsen och tillför styrka till dina fransar. Antioxidanter, olja, aminosyra och polysackarider stimulerar tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna och verkar för att göra fransarna mörkare.


Presentkort.  -   Valfri summa.
Överraska med ett presentkort från oss. Valj vilken summa, ska kortet skickas direkt till mottagaren eller vill du leverera presenten själv. Presentkortet är
giltigt 1år från utfärdat datum och gäller på alla våra behandlingar och produkter.


Ängeså sameby - Renskötsel i skogslandet 256kr
(Boken 200kr + frakt 56kr)

En underbar bok med vackra bilder från förr och nu, fakta om koncessionsrenskötsel, samerna i skogslandet och så mycket mycket mer.

Sav your nails

Sav your nails 179kr

Sav your nails är en vätska som man droppar in under nageln en gång om dagen för att läka ut greenie, svamp/bakterihärd.

SLUT I LAGER

Nagelolja premium oil almond 130kr


Plattång zebra   -   800kr
Digital Glam Styler är en professionell plattång från Gocciani – Professional Tools som skapar trendiga frisyrer, från rakt till lockigt. Digital Glam Styler använder keramisk teknik för snabb uppvärmning och titanplattor för skonsam behandling av håret. Temperaturen kan regleras mellan 80°C – 220°C.
 


Mini plattång svart   -   219kr
En mini plattång från Gocciani Professional Tools med titanplattor och greppvänlig rubber-finish. 2,3 meter sladd. 18 cm lång med plattor som är
7 x 2 cm.


Volymtång rosa   -   219kr
En volymtång från Gocciani Professional Tools med titanplattor och grepp-vänlig rubber-finish. Kommer åt bra för att skapa volym redan från hårroten. 2,3 meter sladd. 18 cm lång med plattor som är 7 x 2 cm.

Såhär handlar du i vår mini shop.

1. Maila oss med uppgifter om:
 Vad du vill handla, vilken adress varan skall skickas till och eventuell hälsning. Meddela oss också om de är en present vi skickar så slår vi in de lite extra snyggt och skickar med din hälsning. Mailet skickar du till kontakta@salongicon.se

2. Swisha summan till 
123 209 30 11 och märk betalningen med ditt namn.

3. När vi mottagit ditt mail och betalningen skickar vi en bekräftelse att paketet är redo att packas.

4. När paketet är skickat
meddelar vi dig.

Fri frakt är de som gäller om inget annat står.